Een Leuk Boek kopen

Een Leuk Boek over communicatie, (w)onderzoek,ideation en ruimtereizen

Team OMK!


Achter Een Leuk Boek schuilt een ruimtereisgezelschap met een ontzettende passie voor communicatie en alles wat daar omheen hangt. Niet geheel ontoevallig werken ze allemaal bij Online Media Koffer!

Online Media Koffer is een online communicatiebureau uit Leeuwarden. Sinds 2011 zijn ze dagelijks op dreef om hun klanten te begeleiden op reis door het online media universum. Zo draaien de heren en dames van OMK hun hand niet om voor het beleid omtrent social media, de creatie en realisatie van websites en het formuleren van een strategisch communicatieplan. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat dit goed uitgevoerd wordt, maar vooral ook heel leuk om te doen!

Benieuwd wat het ruimtereisgezelschap achter Een Leuk Boek zoal nog meer uitspookt? Op www.onlinemediakoffer.nl kun je meer informatie over ze vinden. Als je in een luchtige bui bent, kun je ook een blik werpen op hun Facebookpagina!

Illustraties-samen

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van Een Leuk Boek en gerelateerde zaken (alleen maar leuke zaken, we promise)? Schrijf je dan in voor ons reisverslag

Contact

Heb je dringende vragen? Leuke vragen? Tips? Of wil je een schouder om op te huilen? Neem gerust contact met ons op via: info@eenleukboek.nl

BTW-nummer: NL850166524B01
telefoon: 0681449925
adres: Emmakade 59a, 8921AG Leeuwarden

Parachute
Aarde Wubbo Johannes Ockels Satelliet Ster Ster